Wednesday, December 29, 2010

AFF Suzuki Cup : SS lancar video klip kedua

13 SuaraSumbang
Ye..seperti yang SS uar2 kan semalam, dengan ini SS melancarkan video klip kedua bagi membakar semangat pemain Malaysia menjelang final kedua AFF Suzuki Cup 2010. Video klip bertajuk Malaysia-Tanah Tumpahnya Darahku ini dilancar serentak buat pertama kali dalam youtube SS tau. Dah upgrade dah SS. Baiklah..taknak cakap banyak..layan. Credit kepada Nike Malaysia...

 


Kata SS : Jom ramai2 kita serbu butik Al-Ikhsan sebab ada tawaran murah sempena tahun baru hingga 2 Jan ini. Nak beli apa ek??

13 SuaraSumbang:

Along Tapa said...

kenapal al-ikhsan ni offer time aku takde duit.. T_T

nabilah_2908 said...

huhu..meremang je bulu roma bila tgk video ni...

good luck Malaysia..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GOOD LUCK MALAYSIA..!!

sahromnasrudin said...

layan la vid tue hehehee

merahitujambu said...

jom serbu al-ikhsan*promote

De Mois said...

Along Tapa :
Tu la kau..aku suh simpan duit taknak. Hujung tahun mesti ada menariknya la

De Mois said...

Nabilah_2908 :
Hehe..kalau meremang tu maknanya betul la anda rakyat yang patriotik. Sayangkan negara..

De Mois said...

Sahrom :
Wahh..thankss. simpan la yea. Hihi..

De Mois said...

merahitujambu :
Aih..ada share dengan Al-ikhsan ke. jom ramai2

Odah+One = OdahOne said...

preet!!! Preettttt!!! preeettt!!!
masa perlawnn dah pun tamat...
we are the champion my fren....

De Mois said...

Hehe..terbaik la Malaysia. Nak kena video lagi ni. Huhu..

Anonymous said...

bravo... haha...nice video...keep it up!

De Mois said...

Tq..i mcm kenal je u ni. Haha..

Anonymous said...

hahaahaa...dh knal wt2 diam..kot2 slah org wt malu jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...