Sunday, December 26, 2010

AFF Suzuki Cup..SS buat lagu semangat

6 SuaraSumbang
Ye..sempat lagi SS buat tadi. Hehe..bukan lagu pun. SS hanya buat video klip je...So, kepada pejuang2 sejati negara kita. Ayuh..mulakan kebangkitan bolasepak kebangsaan dengan menjulang kejuaraan yang belum pernah kita ungguli. Hari ini, 26 & 29 Disember ini akan menjadi tarikh keramat buat rakyat Malaysia dalam saingan AFF Suzuki Cup. Untuk itu, SS telah menggubah 1 video khas buat pemain2 Malaysia dalam usaha untuk membakar semangat mereka. Buat rakyat Malaysia, ayuh sama2 kita memberi sokongan tidak berbelah bahagi walau apa keadaan sekalipun. Sama2 kita berdoa agar negara kita menjuarai kejohanan Asia Tenggara ini buat kali pertama....
video


Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Dipersembahkan jiwa ragaku untukmu
Ku baktikan karyaku untukmu Malaysia
Kan ku junjung tinggi-tinggi Malaysiaku
Harumkan mu di persada antarabangsa
Katakan boleh (boleh)
Pastikan boleh (boleh)
Kita kan boleh
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Katakan boleh (boleh)
Pastikan boleh (boleh)
Kita kan boleh
Katakan boleh (boleh)
Pastikan boleh (boleh)
Katakan boleh (boleh)
Kita kan boleh
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang
Maju terus Malaysiaku
Berkibarlah Jalur Gemilang


Kata SS : Hari ini ada 3 event serentak. Rock The World dengan AFF Suzuki Cup dekat Bukit Jalil. Lagi 1, game EPL tapi dekat England la. Haha..

6 SuaraSumbang:

Trah Wann said...

Yeah go go malaysia ! :D

De Mois said...

Tahniah..malaysia menang semalam. Cayalah...

impish_yatie said...

yeah! well done guys!! ;) ss, sile amek award di blog sy ye..;)

De Mois said...

Thanks..huhu, dapat award gak ke. Hehe..

rossoneri said...

wuhuuuu kalau nyanyi lagu ni kat stadium ramai2 mesti syok..tapi apsal penyanyinya nyanyi slang lerrrr

De Mois said...

Haha..yup2. Memang bersemangat dengar lagu ni.
Kalau tengok betol2..ni bukan vdeo klip untuk lagu ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...