Wednesday, December 15, 2010

Asah bakat anda

2 SuaraSumbang
Ha..kepada semua pembaca2 yang budiman. SS nak minta tolong sikit la. Yela..SS ni minat sangat pada muzik. Dan SS ni suka buat lagu sendiri. Ada la dalam 4 5 lagu yang SS ada buat. So, untuk kesempatan kali ini SS nak minta kepada sesiapa yang berminat nak hantar karya anda untuk dijadikan sebagai lirik lagu SS. Tak kesah la lirik dalam apa bentuk jenis sekalipun, SS terima je. Nak bagi jiwang ke, rock ke, kehidupan ke, persahabatan ke. Haha..SS tak kesah pun. Janji kalau sesuai & 'ngam' dengan lagu SS, SS terima. Nanti kalau jadi SS post kan lagu tu untuk next entry. Huhu...tolong la

Kata SS : Teringin juga nak jadi penyanyi fofular macam Rosyam Nor tu. Eyh..?????

2 SuaraSumbang:

Anonymous said...

sdap sgt ke sore smpai nk jd pnynyi cm rosyam nor 2..eyh2~~

De Mois said...

Dulu nynyi pnah kne mrah ngn jran sbelah. Kre sdap la 2 kn.~~lalala~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...