Friday, December 17, 2010

Cakap baik2 tak boleh ke, bang??

5 SuaraSumbang
Kau ni dah kenapa SS?? Ha..dengar tajuk macam ada 1 pergaduhan yang berlaku kan. Kalau kalian nak tau, memang betul pun. Geram betul SS dengan sorang brader ni. Kalau betul pun salah SS, cakap biasa2 dah le. Ni sampai memekik macam besar sangat salah SS ni. Rilek..ni nak cerita la ni. Kesah nya bila SS bila SS singgah 1 kedai ni dekat dalam 1 shopping mall ni. 1kedai 1mall 1Malaysia. Eyh, bergurau pulak. Kejadian berlaku ketika SS cuba untuk membuang masa sementara tunggu time nak tengok wayang cerita Narnia (pakai 3D beb..haha). Tengah dok belek2 salah 1 barang kat kedai 2, SS pun macam berkenan la tengok cover hard disk 2. Tapi tak la pula nak membelinya. Akhirnya, SS pun campak la semula cover yang dalam bentuk kain 2 dalam longgokan tempat asalnya. Tup2..promoter tu pun perasan la aksi SS ni. Dia bukan main marah macam kedai tu kedai dia punya. Dia pun sound la SS, "Bang, bole tak kalau nak tengok tengok je. Kalau tak nak beli, jangan nak baling2 pulak!!' SS yang dah tersipu-sipu ni pun cakap ok jela. Siap mintak mahap lagi. Hey brader ni betul2 tak puas hati lagi. Dia sound lagi. SS yang dah hilang mood apa lagi, blah jela terus. Buat sakit hati je.SS nak pesan sikitla. Bro, kalau macam tu layan customer sampai kiamat pun orang tak datang. Patutlah SS tengok kedai 2 sepi je.


Woi, dahi kau lagi luas la??~sekadar gambar hiasan~

Kata SS : Arghh..geramnya. Tak dapat tengok cerita Ngangkung lagi. Dah cubaan kedua dah ni nak tengok cerita tu. Soli la David Teo, tak dapat support celita lu.

5 SuaraSumbang:

Anonymous said...

lek2....wt muke cm bese sdah~~

De Mois said...

Da wat da..tp dy folow gak. Agk nye kene wat muke x bese kot. haha

impish_yatie said...

ss ni kuat gosip tau!!=P hahaha

Along Tapa said...

nasib ko penyabor orangnya bai...kalo tak, sah dia kena lempang dengan cover hard disk tu kan??hahha

Gorengbaek - Hello Malaysia!!!apa sudah jadik??

Hangit habis dah - Kali ni giliran sok kabor online pulak..

De Mois said...

impish_yatie : Biasa la SS. Takkan tak kenal kot. Huhu..

Along Tapa : Ada jugak cubaan nak buat macam 2. Tapi sayangnya lembut pulak cover disk 2. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...