Wednesday, February 23, 2011

Akhirnya..susahnya

13 SuaraSumbang
Lebih kurang seminggu jugak la SS memencilkan diri dari dunia blog malahan cuba menjauhkan diri dari berhadapan dengan internet, namun SS tidak mampu bertahan lagi. SS tidak boleh menolak hakikat bahwa dunia SS memang dunia berblogging. Ok..cukup menipu. Sebenarnya SS sibuk sedikit dengan alam pelajaran. Maka tidak lah sempat SS memberi peluang buat diri ni barang meng'update' blog sekeping dua. Maafkan SS wahai agensi pengiklanan Nuffnang semua kerana gagal melaksanakan kerja SS dengan sempurna.

Juga minta maaf kepada pengunjung2 dan pembaca setia blog SS kerana tidak menyediakan juadah terbaru untuk tatapan kalian. Mujurlah blog SS belum sempat disinggah sawang atau dimakan anai2. Sempat juga SS terbuka blog Abang Faizal tadi berkenaan blog yang ditinggalkan terlalu lama. Maka tidaklah mahu SS mempunyai blog sampai ke tahap sebegitu. Adapun sebenarnya SS saja tulis lain macam sikit sebab SS rasa terharu kerana setelah berbulan-bulan SS melancarkan blog ni, akhirnya berjaya juga SS mencapai pengikut blog ni kepada 100 orang. Walaupun ni benda kecil je kan, tapi SS nak bagi penghargaan kepada semua pembaca sudi menjadi SSrocks. Semoga anda terus bersama SS dan tak tinggalkan SS terkontang-kanting di sini.

Sempena dengan itu, SS telah memperkenalkan ruangan "Link Exchange" sebagai pemudah cara untuk sesiapa yang mahu bertukar-tukar link blog anda dengan SS. Senang2 nanti boleh SS pergi ke blog anda pula.



Kata SS : Bilakah SS akan menerima lirik lagu ni?? Dah lama tunggu anda hantar lirik..hantar la..hantar la..pergi je kat ruangan MUSIK anda

13 SuaraSumbang:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jgn kata susah..katalah senang..

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

lama betol SS menghilang ye...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...
This comment has been removed by the author.
De Mois said...

@Anies
Tak boleh..mesti nak kata gak.

De Mois said...

@нαηιмQαtяυηηα∂α
Haah..pergi bertapa. Nape?? rindu he..hehe..

Along Tapa said...

haha...selamat kembali berblogging dan tunggu turn ko kena review...ahaks...

Gorengbaek - Sebab kenapa Along tak sesuai jadik cikgu...

Hangit Habis dah - Apa ada hal dengan orang??

Kerat Senget - AKU

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

rindu?? nehiiiii.... *bak kata heroin dalam cite sangam* hahaha..

De Mois said...

@Along Tapa
Wah..kau buat review pulak ye. Dah lama aku tak jenguk korang ek

De Mois said...

@нαηιмQαtяυηηα∂α
La..yeke. Ter SS pulak SS

sTaRLighT said...

huhuhu
lme mnghilang..
SS asl x ley nk link exchange ek?????

.izzati liyana. said...

agak lame la. pelik gak SS tak update an. huu.

De Mois said...

@sTaRLighT
Yeke tak boleh..cuba buat lagi sekali, refresh ke.

De Mois said...

@.izzati liyana.
Haha..sori2, tak sempat sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...