Tuesday, February 8, 2011

Opps..baru ku tahu

38 SuaraSumbang
Harap2 ni bukan entry mengarut. SS saja nak kongsi sedikit. Mungkin ramai sudah mengetahui akan hal ini tapi mungkin ramai juga yang tak tahu. Tadi SS dok godam2 blog SS dan blog kalian. Tengah asyik cacamerba, tiba2 SS perasan benda alah ni yang biasa ada dekat feedjit kita 2.


Aih..pelik juga SS, bila masa pula dekat Perak ada Kota Bharu. Setahu SS Kota Bharu atau Newcastle (seri dengan Arsenal..haha) ini terletak di Kelantan. Ingat benda alah ni dah gila. So, SS pun terus search dekat google. Memang ada pun rupanya. Hehe..malu SS tau. Tapi SS tak tau la dekat area mana. Kalau ada yang tahu kat mana kawasan ni ataupun memang tinggal di kawasan ni, apalagi kome..cuba cite



Kata SS : Syukur ke hadrat Illahi kerana menyelamatkan saudara2 kita yang berada di Mesir. Semoga keadaan di sana kembali aman dan stabil

38 SuaraSumbang:

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha...alief pun tak tahu gak.betul2 ade ke??

De Mois said...

2la pasal..x percaya kan.

impish_yatie said...

dulu geog dpt bape ni??=P

echa rierie said...

haha..
sy lg la xtaw !
ngeeeeeeeeee..
nice info then..
=)

ummiarissa said...

memang ada,dah banyak kali dengar,tapi tak tau gak area mana...

miszblackrose said...

kesian.. aku pun baru tahu.. hehe

De Mois said...

@impish_yatie
Haha..soalan bonus gitu. Kau tau ke yat tempat ni?

De Mois said...

@echa rierie
Hehe..tq. Try la cari di mana

De Mois said...

@ummiarissa
Tu la..tapi SS baru tau ni

De Mois said...

@miszblackrose
Sama2 kesian..kah3

KUREKURE COMEL said...

ehhh..yke?tak tau lah pulak...

iwan_dextrous said...

ko x tau ke...ak dh lame tau.hahaha

Nadia Mashuri said...

salam..
tak apa, belajar..

De Mois said...

@KUREKURE COMEL
Kan..dah cakap dah

De Mois said...

@iwan_dextrous
Cahh..ni berlagak ke ape ni? Hehe..

De Mois said...

@Nadia Mashuri
Yup..belajar

Anati Soki said...

anat pun tak bapa fhm sistem mendalah nih.. sbbtuh anat tak letak dlm blog anat. wakakakka

De Mois said...

Hehe..memang pun. Tapi SS nak letak juga

aqish basir said...

qis tak phm sngt..
sebab tu tak letak

De Mois said...

Hoho..ramai gak yang tak paham ek

нαηιмQαтяυηηα∂α said...

memula ingatkan feedjit salah, tapi ignore je. ni baru tau.. emkoi2 4 sharing hehehe..

De Mois said...

Hoho..kira SS membantu la ni. Kah3

Anonymous said...

hoi ss ate bio teman cite.. kota bharu , perak dkt ngan gopeng...dkt ngan matrik aku dlu..

sTaRLighT said...

uit ade ek??
huhuhu
kene jelajah lebih la cmni..

De Mois said...

Haha..aku dah agak dah. Kau mesti akan muncul badat. Orite..tq

De Mois said...

@sTaRLighT
Hehe..kalau nak jelajah, SS nak teman tau. Huhu

Along Tapa said...

laaa....kota bharu kat perak rupanya..patutla orang selalu cakap muor kat negeri sembilan...

Gorengbaek - Cerita pasal valentine's day..apa kata korang

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh mmg betoi larrrr aku pun baru ajerrrr tau itu pun ko yg bagi tauuuu

odah + one = odahone said...

hoho! aku langsung tak tahu...

Trah Wann said...

Mak aihh , baru tahuuu ! hihi niceeee :3

De Mois said...

@Along Tapa
Haha..apakah perkaitannya??

De Mois said...

@Afzainizam
@odah + one = odahone
@Trah Wann

Tula..SS pun baru tau ni

tenangsudey said...

pasir putih pon ade gak kat perak.. hehehe

Mari tengok Top 10 Most Expensive Cars in the World 2010

penaberkala said...

tenkiu singgah komen dan follow
salam kenal

ambo ore qlate, tp blaja di perak
ni persamaan antara kedua-dua negeri ni
perak - kelantan
kota bharu - kota bharu
pasir puteh - pasir putih
batu gajah - batu gajah
kampung kelantan, perak - ni pelik sikit,haha

.: Sya Amran :. said...

Ada.ada. Somewhere kat Kampar ke mana tah. Kalau balik KL naik ETS mesti akan lalu station Kota BAHARU. Bukan Kota Bharu. Mula-mula terkejut gak tengok. Ingatkan train tuh dah sampai Kelantan rupanya masih kat Perak lagi. Hehe.

De Mois said...

@tenangsudey
Hoho..dengan kelantan kan?

De Mois said...

@penaberkala
Wah..banyak yang SS tak tau ni

De Mois said...

@.: Sya Amran :.
Nasib baik kan. Camne la kalau ada orang salah turun train. Jauh lagi 2 beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...