Monday, May 16, 2011

Kerja gila

10 SuaraSumbang
Melalui pengalaman mengerikan untuk menyempurnakan semua kertas exam SS sudah memadai bagi SS. Mana taknye, 3 kertas dalam seminggu. Penat yang teramat sangat. Memang kerja gila. SS pun tak pernah lah sampai hari2 pergi library dah macam budak nak amik SPM je gayanya. Siap study group lagi 2 dengan teman2. Pun begitu, kerja yang SS anggap gila ni selesai jugak. Hari jumaat yang lepas menjadi tarikh keramat setelah SS selesaikan paper yang tinggal.

Rupanya itu belum cukup gila lagi. Apa yang berlaku lepas 2, lagi gila. Kalau anda ingat lagi pada semester lepas SS ada pergi bercuti ke Cherating dan Teluk Cempedak sebaik tamat peperiksaan, kali ini SS bersama teman2 buat lagi satu kerja gila. Masih lagi dalam subjek bercuti tapi kali ini dengan lebih mendalam. Kami memilih untuk melancong ke Pulau Tioman. Perghh..mintak mahap la banyak2 tak sempat nak ajak kalian sekali. Hehe..cuti kali ini pun lebih meriah sebab ahli traveller kami bertambah menjadi 5 orang. Dulu kami berdua je. Memang sangat seronok, puas hati, berbaloi, dan teruja. Pendek kata rugi lah kalau anda semua tak pergi. Siap sempat buat shooting lagi 2.Tapi tak tau la jadi ke tak. Untuk mengetahui apa yang SS lakukan sepanjang percutian, nanti SS akan buat review. Sekarang ni takde gambar lagi sebab teman SS yang pegang. Next time je lah ye..





Kata SS : Agak sakit hati la juga bila kena sambung belajar balik esok lepas penat bercuti..tak patut..tak patut

10 SuaraSumbang:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

org time cuti releks..dia time cuti penat ;-)

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

Ain Zulaikha said...

hahahah banyak buat aktiviti ya? :)

Nadia Mashuri said...

wah.. seronok nya..
=)

De Mois said...

@http://aniesandyou.blogspot.com
Hehe..tula. Saja cari pasal. Nak buat camna, dah memang hobi kan

De Mois said...

@Ain Zulaikha
Boleh tahan la..kenapa? Berminat ke??

De Mois said...

@Nadia Mashuri
Of coz..jangan jelous ye

zulfitry.com said...

AMBOI..exam hari tu perform yer.. boleh ke tak cik limah nak pinjam 0.3-0.2 point dari gpa?

De Mois said...

@zulfitry.com
Haha..kena bayar dulu la. Jangan cakap kuat2. Nanti orang dengar

░♥si lampu neon♥░ said...

banyak gak duit korang berjalan ye huhu

De Mois said...

@silampuneon
Hehe..bolehlah sikit2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...