Friday, July 15, 2011

Laporan lengkap pemain Liverpool untuk Rajagobal

4 SuaraSumbang
Wah..bangga nya dapat tengok pemain-pemain Liverpool dari jarak dekat. Selama ini asyik tengok dekat tv je. Sekarang tengok secara "live". Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Walaupun sekadar latihan biasa, sama seperti kita menonton orang bermain bola petang-petang, namun jumlah kehadiran penyokong sangat memberangsangkan. Tahniah kepada seluruh peminat yang memberi sokongan padu. Ditambah dengan nyanyian, chanting yang tidak henti-henti, SS merasakan satu kepuasan. Cuma kecewa sedikit sebab tak dapat ambil gambar pemain secara dekat.

Ini adalah sebahagian daripada kemeriarahan yang ingin dikongsi kepada anda semua. Dapat gambar latihan pun jadilah. Nak tengok game betul, tak cukup duit nak beli.

Inilah yang dinamakan satu dalam sejuta.
Belakang semua pakai baju warna merah.

Ni masa tengah training. SS dah tahu dah taktik depa.

Tak silap masa ni Andy Carroll ambil free-kick.
Masuk gol dan semua bersorak.

Baru lepas habis training. Tengah nak cool down


Apa yang membuatkan SS bertambah seronok adalah pertemuan hebat SS dengan selebriti kesayangan ramai yang merupakan peminat "kipas susah mati" Liverpool. Cuba teka siapa?

 Abang Afdlin Shauki. Cuba cari perbezaan SS dengan beliau.

Rasanya itu sahaja gambar yang sesuai dikongsi sebab kebanyakannya tak berapa nak cantik. Yang sedia ada ini pun tak memuaskan hati SS. SS pun nak minta maaf pasal gambar-gambar yang tidak berkualiti ini. Biasalah..pergi pun seorang2, tak ada kawan kan. Ini sedikit video semasa penyokong2 berada di dalam stadium untuk memberi sokongan.


Saksikan di Youtube untuk mengelakkan loading yang lama







Kata SS : Gambar tak cantik dan tak banyak. Kalau nak gambar cantik, datanglah beramai-ramai ke Bukit Jalil Sabtu ni. Tapi yang penting pakai jersi kuning. SS sorang2 pun tak ada hal la.

4 SuaraSumbang:

nabilah_2908 said...

macam adik beradik..hehe.. ;)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

dok kt seat mn?
apsal x jupe afdlin smlm? waaaa

plus, bkn hang sorang je pakai bj harimau malaya ramai lg

Kerana LiverpoolFC episode 1

iwan_dextrous said...

hihihi.x ajkkkkk

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

tahniahhhh... boleh dibanggakan walaupun kalah.... Pasukan negara ada peningkatan beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...