Wednesday, August 10, 2011

Dapatkan jersi terbaru EPL 2011/2012

4 SuaraSumbang
SS sejak dah lama tak update ni dengan bangganya nak melancarkan blog kedua SS yang berbentuk blogshop khas untuk pembaca-pembaca sekalian. Untuk permulaan, ditambah masa yang singkat terutamanya bulan puasa ni, SS sekadar menjual jersi terbaru semua pasukan dari Liga Perdana Inggeris bagi musim 2011/2012. Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah berkunjung ke blogshop SS iaitu moisoutlet.

Dengan segala hormatnya, SS melancarkan blog moisoutlet. Sekian, terima kasih




Kata SS : Walaupun kita penat di bulan puasa, tapi tetap kena berusaha dan beramal ibadat supaya kita tak sekadar mendapat lapar dahaga sahaja.

4 SuaraSumbang:

KhaiRin said...

buat la katalog

De Mois said...

dah buat lah..cube klik kat link blog atas tu

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip Pemeriksaan servis kereta

eeeemmmm buat jersi peminat liga perdana piala inggeris... bagus tu moga berjalan lancar yerrrr

Ain Zulaikha said...

ada tak baju hello kitty main bola? hehehhehe nak gakk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...