Ruangan MUSIK Anda

Ha..kepada semua pembaca2 yang budiman. SS nak minta tolong sikit la. Yela..SS ni minat sangat pada muzik. Dan SS ni suka buat lagu sendiri. Ada la dalam 4 5 lagu yang SS ada buat. So, untuk kesempatan kali ini SS nak minta kepada sesiapa yang berminat nak hantar karya anda untuk dijadikan sebagai lirik lagu SS. Tak kesah la lirik dalam apa bentuk jenis sekalipun, SS terima je. Nak bagi jiwang ke, rock ke, kehidupan ke, persahabatan ke. Haha..SS tak kesah pun. Janji kalau sesuai & 'ngam' dengan lagu SS, SS terima. Nanti kalau jadi SS post kan lagu tu untuk next entry. Huhu...tolong la. Caranya mudah sahaja.
  1. Hantar lirik anda yang mempunyai sekurang-kurangnya into, bridge, verse & chorus. 
  2. Lirik lagu mestilah hasil ciptaan sendiri & bukan diciplak dari mana-mana lagu lain.
  3. Anda hanya perlu hantar lirik anda melalui ruangan komen dibawah. 
  4. Tiada tarikh tutup kerana ini bukan pertandingan
Anda juga boleh menghantar lagu atau sebarang link yang berkaitan dengan lagu anda dalam ruangan ini.

26 SuaraSumbang:

Armiza said...

waooo....heheh..lagu kanak2 tadika boleh tak man...hehe..^_^

De Mois said...

Hoho..nanti i pertimbangkan semula

iwan_dextrous said...
This comment has been removed by the author.
iwan_dextrous said...

law lgu yg dh siap mcm mane..hihih

>> http://iwandextrous.blogspot.com/2010/12/sandiwara2nd-lagu-demo.html

De Mois said...

Haha..camana nak cakap ek?? bole la 2 iwan.

chixoruen said...

mengapa engkau
tinggalkan sayang
tingalkan sayang
kerana lelaki lain

ku tetap
meninggalkanmu
walau jauh di sana..

cho:
mengapa kita
terpisah jauh
hanya kerana
lelaki yang lain

ku kan slalu ada
walau saatnya kau berduka
kasihku ini
hanya untukmu

tak perna hilang
buat selamanya
walaupun hingga
akhir hayat ku

kiraryomaechizen said...

mengapa kau diam disana
tanpa khabar mahu berita
aku lelah menunggu mu disini
menanti kehadiran kau untuk disisi ku lagi

gambar mu selalu ku tatap
untuk melepaskan rindu ku kepadamu
aku juga berharap
kau masih sayang padaku
kerna cinta ini tulus untuk mu

kau terus diam membisu
membuat hati menjadi haru
akal ku tak menentu
memikirkan dirimu

ku harap kau setia
mencintaiku apa adanya
kau dan aku tiada bezanya
kita hanya manusia biasa
mencintai dan dicintai selamanya

ku disini menanti kehadiranmu kembali
menemani diriku ini
ku tak sanggup hidp sendiri tanpa dirimu
kerna ku terlalu mencintaimu

kiraryomaechizen said...

Ku duduk sendiri di room aku



for waiting hensetku berlagu
dan ku terus menunggu dan menunggu
pesanan dan calling dari mu

c/o
semakin ku tunggu semakin ku pilu
telefon ku masih juga begitu
where dirimu wahai sayangku
cepatlah kau calling aku

day by day aku menanti
akhirnya aku pun online fb oo
chat mu no colour green

hari berganti hari
aku menanti
aku pun juga online fb
akan tetapi chat mu no colour green

mengapa kau masih begini
sampai hati you doing that to me
tell me ape salah diri ini
how dare you buat ku begini

Farah Diba said...

dirimu



sedarkah kau di saat ini
kau sering buat aku bahagia
tanpa kau disisi
aku menjadi rindu ........

tanpa ... kau juga telah buat
ku teringat-ingat padamu
gurau ngusik mu

ohhhh .. ohh ..

chorus :

dirimu
sedarlah kau
yang aku suka kan mu
yaa kamu ...

kau beri ku kekuatan
untuk tempuh segalanya
ohhhhhh

Anonymous said...

TIADA ERTI

AKU TIADA ERTI
BAGIMU LAGI
AKU MENGHARAP
KAU PULANG DISISIKU

AKU RELA MENUNGGUUMU
AKU MAHU KAMU PULANG
AKU TAK MAMPU MENCARIMU
KAU MAHU KAU JADI MILIKKU SELAMANYA...

AKUMAHUMU PULANG
KE SISI KU KEMBALI
TIDAK MUNGKIN KAMU
MENCARI KEKASIH LAIN

AKU MENGHARAP KAU
KAU TIDAK MENINGGALIKU
KERNA KU MASIH MENCINTAI MU
WAHAI KEKASI HATIKU

PULANG LAH KESISI KU LAGI KERNA AKU MERINDUI DIRIMUKU MENGHARAP KAU MENJADI MILIKKU BUAT SELAMA-LAMANYA AKU RELA MENGHADAPI DUGAAN INI ......

Anonymous said...

SAYA HARAP ADA ORANG NYANYI LAGU INI

MOHD HANIFF said...

Tapi Bila- bila

Ku ucap kata rindu,
Mengatur senyuman mengenangkanmu,
Ku tatapi wajahmu,
Lalu terubat semua rindu,

Kau sentiasa di hatiku,
Setiap nafasku adanya kamu,
Rinduku..padamu seakan menanti..

Corus:
Tapi bila
Bila..bila..bila bila..masa..
Bila masa kita ketemu
Untukku ucap rinduku padamu..ohh

Tapi bila
Bila..bila..bila..bila masa..
Bila masa kita bersama..
Mengecapi rasa bahagia..berduaaaaa...
Oooo..

Ku mencari cintamu..(Cintamu)
Ku mengejar bayanganmu..(Bayanganmu)
Ku melangkah lebih jauh..
Mengharungi segala..rintangan..
Demi menggapai cintamu..untukku ku semai di hati..yeayyy...

Ulang c/o

MOHD HANIFF said...

Kasihku

Aku pergi meninggalkanmu..
Aku pergi menjauhimu..
Kerna ku tahu..
Bahwa diriiku bukan milikmu...

Ku tahu kau menduaiku...
Ku tahu kau curangi aku..
Kerna dirimu..
Tak seperti dulu yang ku tahu..

Corus:
Kasihku...
Mengapa jadi begini
Kau sakiti hatiku yang rapuh ini..
Kau tinggalkan ku..
Sendirian tanpa cinta darimu

Kasihku..
Mengapa harus kau pergi..
Kau pergi meninggalkan cinta kita dulu
Tanpa kau sedari
Aku masih..
Menyayangi oh dirimu..

Cinta yang telah lama kita bina..
Terlerai rapuh begitu sahaja..
Namun ku pasrah..
Dengan ketentuanNya
Ku berdoa agar kau bahagia dengannya..
Ku berdoa..agar kau bahagia
dengannya...

Anonymous said...

di malam ini ku terkenang kan diri mu...di malam ini ku terbayang kan wajah mu...megapa aku yang selalu mengingan kan diri mu...pada mula ya kita bertemun dulu dan bercinta....power kord sepanjan hidup ku ini tampah diri mu di sisi aku merasa kan tak terlenan malam ku ini...cinta ku hanya lah untuk mu jangan biar kan ku sediri sayang ku kasih ku....tak cukut lagi nie tlong + ckit boleh

Adam Heyqal said...

HANYA KAU BISA

dengarkan aku bisik hatiku
hanya dirimu saja memahami
maafkan aku jika salahku
hanya dirimu saja segalanya

ku berbicara tanpa kata
dan ku menanggis tanpa air mata
hanya dirimu saja yang bisa
buat diriku berbicara semula

renunglah dalam mataku
agar kau tahu
hanya dirimu

hanya kau bisa mengerti
dan memahami diriku ini

kau hadirlah kekasih
bidadariku
kau dengarkanlah

by:anuaryusoof

Abdul Zharfan said...

Setia Menunggu

Kau yang bernama cinta
Kau yang mencintaiku
Aku mohon jangan hilang
Kerna diriku mencintaimu

Verse 1
Maafkanlah diriku
Kerna telah menyakitimu
Sesungguhnya kau lah di hatiku
Yang selama ini ku rindu

C\o
Jujur .. Aku rindu
Kan ku setia menunggu
Hingga kau didakapanku
Menghapuskan rasa rinduku

Ulang verse 1
By zharfanosman

Shah Azizu said...

~ write by izzue saharudin


Bawa lah terus bersama
Terbang ke hujung dunia
Akhirnya kita kan terpiasah

Aku ingin terbang bersama mu
Terbang ke awan biru
Menikmati keindahan...

Aku hanya seorang teman
Teman yg menhampiri mu
Dihari kesunyian

Jangan kau tinggal lagi
Bumi yang hijau ini
Pasti kau kan kembali
Melihat ku disini...

Biarkan Aku sendiri..
Menunggu kau kembali....
Biarkan Aku sendiri
Menunggu kau kembali...

Dyt la said...
This comment has been removed by the author.
Dyt la said...
This comment has been removed by the author.
Dyt la said...
This comment has been removed by the author.
Dyt la said...
This comment has been removed by the author.
Dyt la said...

Sy ada lgu.. tp xde penyanyi lg.. sape nk nynyi.
Ni lgu nye..

https://www.youtube.com/watch?v=4IzJbQm6qQU&feature=youtu.be

Dyt la said...

Sy ada lgu.. tp xde penyanyi lg.. sape nk nynyi.
Ni lgu nye..

https://www.youtube.com/watch?v=4IzJbQm6qQU&feature=youtu.be

pt pz said...

Mohon dengar lagu single Band The Won yg baru di....https://www.youtube.com/watch?v=74KfQI1aJ1E

azlan lan said...

hai selamat berkenalan semua
harap harap lagu ini dapat diketengahkan dan dinyayikan

bila ku merasakan
hatiku yag gelisah
memikirkan tentang si dia

merasakan semua
yang terjadi padanya
telah memusnahkan segalanya

pabila kita bertemu semula
kita berbicara tentang cinta
sesungguhnya engkau masih mencintaiku
kembalilah ke pangkuanku

oh kasih
hatiku ku merasa gembira
bila mengingatkan kenangan yang lama
janganlah engkau cepat berputus asa
dalam memilikinya semula

oh kasih
ku masih sayang padamu
walaupun dirimu jauh dari ku
sesungguhnya kita ditakdirkan bersatu
kita akan membina kehudupan yang baru

kini kita sudah hidup bersama
menghilangkan keraguan yang masih ada
pahit dan manis kita tempuhi bersama
menjadikan kehidupan lebih sempurna

Mohd Redzuan said...

CINTAKU TAK DITERIMA-REDZUAN

ku kenal dirimu,
Di hari pertama,
Ku rasa sesuatu,
Di dalam hatiku..

Ku bertemu lagi,
Tuk cinta yang suci,
Melainkan dirimu,
Berubah hati..

Chorus#
Kau pergi jauh dariku,
Seolah-olah dirimu tidak menerimaku,
Aku mengharap cinta pertamaku sayang,
Tidak mengapa cintaku tak diterima...

Sayang dengarkanlah lagu ini,
Khas tuk dirimu,
Walaupun engkau ada yang lain,
Ku merasa..kehilanganmu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...